Bevrijd jezelf

Ik heb het al eerder benoemd dat in deze tijd en in het bijzonder dit jaar het onderste boven komt drijven zonder dat we dit nog kunnen tegen kunnen houden. Oude patronen die in alle hevigheid naar boven komen en die oude vervelende situaties weer doen opvlammen en ook gezondheidsproblemen kunnen opleveren. Het komt er allemaal uit, het komt aan het Licht om opgelost te worden, dit keer voorgoed...

 

Velen van ons hebben er voor gekozen om in deze tijd op Aarde te komen om niet alleen persoonlijke dingen uit te werken, maar ook om familiepatronen uit te werken, zodat ze niet meer doorgegeven hoeven te worden aan de volgende generatie.

 

Wij zijn de generaties die in therapie gaan en werken aan onszelf om te zorgen voor een positieve transformatie van oud zeer en oud drama naar een nieuwe positieve manier van denken waarin we kijken naar wat levensvreugde brengt, wat duurzaam is, waarin vrijheid zit en waar vrede is. Geen competitie maar samenwerking. Wij zijn met velen, maar een oud systeem of denkpatroon veranderen kost veel tijd en geduld. Veel mensen zijn het eens met deze positieve denkwijze maar kunnen zich nog niet van het oude bevrijden...

 

Dus als je het moeilijk hebt op dit moment, of je ziet andere mensen rare sprongen maken,

blijf dan in verbinding met jezelf en weet dat dit allemaal niet voor niets is.

We veranderen... ten goede...  Ons perspectief wordt groter en daarin krijgen we nieuwe mogelijkheden aangereikt!

 

Leren fietsen deed ook pijn en toch wilde je het, omdat het je een nieuwe vrijheid verschafte, om verder te kunnen kijken en dan te zien hoe beperkt je was toen je alleen nog maar kon lopen...

Waar vind je ons?

Wil je je aanmelden voor een consult, cursus, workshop, retraite enz.

dat kan via het contactformulier op de Contactpagina bovenaan de pagina.  

 

 

Ik Ben Centrum, Het Kasteel 778,

Apeldoorn, Tel: (06) 292 55 214  

E-mail: ikbencentrum@outlook.com