Reset jezelf

 

Reset jezelf;  welke nieuwe keuzes maak je?  

 

Hoe maak je je keuzes? Uit emotionele gronden, weloverwogen of vanuit  een diep weten, je intuïtie?

Hoe je denkt over dingen bepaalt hoe jij de dingen ziet, jouw realiteit en niet zozeer hoe de dingen zijn. 

 

Corrigeer je denken. Wees je bewust van je mentale toestand. Als iemand continu non stop tegen je praat wordt je daar stapel gek van en kun je niet meer denken, maar dit is eigenlijk precies wat we onszelf aandoen door continu maar te malen in ons hoofd. Onrust.

 

Hoe zit dit, hoe moet dat, gaat dat wel goed, wat doet die en waarom? Periodes van rust en stilte zijn cruciaal om bij te tanken en om je er bewust te zijn wat je eigenlijk allemaal denkt en wat voor effect dat heeft op jezelf en op degene waar je aan denkt…  Alles is energie…

 

 Aristoteles:  “Voortreffelijkheid” is nooit per ongeluk. Het is altijd het resultaat van hoge goede intentie, oprechte inspanning en intelligente uitvoering. Het staat voor de Wijze Keuze uit vele alternatieven. Keuze, niet kans, bepaalt jouw lotsbestemming.

 

Ben je bang keuzes te maken? Bang om het verkeerd te doen?  Neem de tijd om ergens op te reageren, zeker als het je emotioneel triggert, dan kun je kiezen hoe je reageert in deze onduidelijke tijden. Velen reageren nu extreem op dingen. Wees jezelf voor en wacht tot je kalm bent. Kies dan voor Liefde en breng dat in de wereld.

“Liefde is de herkenning van Eenheid in een wereld van dualiteit”  Eckhart Tolle

 

Kies ervoor om de hoogste versie van JeZelf te Zijn. Ga in de stilte in jezelf door te luisteren, Mediteer. 

Zo reset je jezelf en kun je op een rustige manier jouw keuzes maken, zoals jij dat echt voelt. 

 

Waar vind je ons?

Wil je je aanmelden voor een consult, cursus, workshop, retraite enz.

dat kan via het contactformulier op de Contactpagina bovenaan de pagina.  

 

 

Ik Ben Centrum, Het Kasteel 778,

Apeldoorn, Tel: (06) 292 55 214  

E-mail: ikbencentrum@outlook.com