28. januari 2020
Eind januari zijn we het luchtteken Waterman ingegaan, een impuls voor mooie nieuwe en vooral vrije ideeën. Eigenzinnig ook. Wat maakt jou nou jou? En hoeveel lucht geef je jezelf? Neem eens een luchtige frisse kijk op bestaande dingen, vanuit een ander perspectief. En haal een nieuwe frisse wind door je leven. Dat lucht op! Heerlijk toch.
16. oktober 2019
We zijn al diep in de Herfst en met het opkomende sterrenbeeld schorpioen gaan we ook steeds dieper in onszelf kijken. Schorpioen gaat over Kracht, transformatie, dood en wedergeboorte. Volhouden in moeilijke tijden, kracht opbouwen en erdoorheen komen. Dingen veranderen die nodig zijn voor je. Laten gaan wat niet meer werkt om een nieuwe frisse start mogelijk te maken.
03. oktober 2019
Zo wordt je een evenwichtig mens. Even tot jezelf komen, al is het maar even. Dat kan door meditatie. Even weer contact maken met je wezenlijke gevoel. Dat maakt echt het verschil tussen bewust leven en geleefd worden. Daar wordt je blij van.
24. september 2019
Hallo allemaal, De meesten zijn alweer even aan het werk en de tijd is daar om de balans op te maken. Vind ik het nog leuk wat ik doe, of kost het me alleen maar energie? Daag ik mezelf nog uit, of gaat de ene dag over in de andere… Kies ik voor veiligheid, geld en comfort, of zet ik me in voor iets wat ik de moeite waard vindt? Een nieuwe balans vraagt om er even bij stil te staan… te voelen… en weer enthousiast te worden. Wat wil ik laten stromen? Of sus je jezelf steeds verder in...
19. juli 2019
We hebben net een zonsverduistering gehad en ook een maansverduistering 16 op 17 juli jl. Dit versterkt onze emoties, maar dit i s ook een mogelijkheid om verandering aan te brengen als we dat willen. Oude patronen komen sterk terug. Oude emoties of situaties waarvan je dacht deze al verwerkt te hebben… Wat je er nu mee doet is belangrijk, hoe reageer je nu, met liefde of angst? Hou je het in stand door te mokken, je terug te trekken oid, of keer je het om naar een opbouwende situatie. Het...
01. mei 2019
Oordeel maakt plaats voor zelfreflectie
12. april 2019
slow down is niet niks doen, maar bewust doen vanuit een innerlijke kalmte...
13. februari 2019
Een zacht hart hebben in een wrede wereld is moedig, geen zwakte...
04. februari 2019
Maak er gewoon werk van...
06. januari 2019
Waar gaan we in 2019 naartoe?

Meer weergeven