Samen mediteren

 

Geleide meditatie    2 wekelijks op maandag avond van 20.00 - 21.00 uur en

                                                      vrijdag morgen  van 10.00 - 11.00 uur

 

 

Universal  Stilte meditatie  (new / nieuw)

wekelijks op   donderdag avond van  20.00 - 21.00 uur 

   


Hartverbinding

Als we mediteren vanuit de stilte van ons hart verbinden we ons met onze ziel en met Al wat Is, met God of het Universum. Je staat dan open voor het veld van alle mogelijkheden. Door deze hartverbinding kijken we vanuit het perspectief van het geheel, heel open vrij, veel groter dan het persoonlijke perspectief. Dit verruimt ons bewustzijn.

Ontspanning

Meditatie heeft al lang bewezen goed te zijn voor je gezondheid en je algehele welzijn. Alleen al dat je tijd vrijmaakt om tot rust te komen werkt stress verlagend, het heeft een gunstig effect op je bloeddruk en je gaat weer verder vanuit een kalm en rustig perspectief. 

Focus

Mediteren verbetert je concentratievermogen. Dit geeft meer focus waardoor je bewust kunt kiezen wat je belangrijk vindt om energie in te steken en waar in niet. Je centreert je aandacht en energie voor een door jouw gekozen doel. Deze gebundelde energie geeft kracht aan en trekt mogelijkheden aan voor verwezenlijking van jouw doel. 


 

 

Mediteren in een groep

Mediteren in een groep versterkt het meditatieve energieveld waardoor het makkelijker is om te doen. Je kunt als het ware meevaren op deze kalme energie van diepe stilte. 

Je zou het als een soort thuiskomen kunnen beschouwen. Door stil te zijn maak je contact met dat wat is op dit moment voor jou.

Je maakt contact met je eigen Zielewereld en hierdoor verbind je je weer met je eigen creativiteit en inspiratie.

 

Door het krachtige energieveld dat ontstaat stralen we dit ook uit naar de weide omgeving.

 

Geleide Meditatie     (ma avond en vr morgen)

We beginnen de meditatie met een inleiding om je op weg te helpen je te ontspannen, dagelijkse beslommeringen los te laten om open te kunnen staan voor je eigen innerlijke wereld, je Zielewereld. De geleide meditatie is een innerlijke reis.

Na ongeveer 15 tot 20 minuten vervolg je je innerlijke reis zelf in stilte. Er is wel zachte meditatiemuziek op de achtergrond.

 

Stilte meditatie         (do avond)

Hier kom je binnen in stilte, er klinkt een zacht muziekje om je in een ontspannen sfeer te brengen.  Je pakt een kommetje thee en installeert je op je kussentje of op een stoel. Dan is er een kleine inleiding van 5 minuten ter ontspanning, loslaten van dagelijkse beslommeringen en concentratie in stilte. Daarna mediteren we samen 45 minuten geheel in stilte, ieder op z'n eigen manier, of met  de technieken die je kent. 

Wie dan in stilte weg wil gaan krijgt eerst de gelegenheid dat te doen. wie nog wat na wil praten blijft even hangen. 

 

Geef je op via de contactpagina bovenaan in de menubalk.

Iedereen is welkom.

 

Praktische info

 

Deelname van de geleide meditatie is 2 wekelijks ! (even weken) en is met een strippenkaart ad 36,- euro  (7,- euro per keer).

Dit is ongeveer 3 maanden. Kun je een keer niet, dan betaal je ook niets. Wil je iemand meenemen, of iemand in plaats van jou laten komen, dan kan dat ook met je strippenkaart.

 

Deelname aan de Universele Stilte meditatie is  2 wekelijks (oneven weken) ook met een strippenkaart ad 32,- euro  (4,- per keer).

Dit is voor 4 maanden mediteren. Ook hier geldt, kun je niet, betaal je ook niet.

 

De locatie is Het Kasteel 778 in Apeldoorn.